Spoor-Z

Voor de liefhebber,

voor wie het allemaal niet klein genoeg kan zijn...
info@spoor-z.nl

Onderhoud

Locomotieven die lang niet gebruikt zijn, gaan vaak vastzitten, omdat de olie in de loop der jaren verhardt. Om deze weer perfect te laten rijden, kunnen de locomotieven ultrasoon worden gereinigd en worden voorzien van speciale olie, die nauwelijks verhardt.

Als ik op de beurs ben, dan kun je je locomotief afgeven. De volgende beurs heb ik de loc dan weer schoon en opnieuw geölied bij mij. De kosten vallen erg mee. Opsturen kan natuurlijk ook.


Digitaal

Marklin levert geen digitale spoor-Z locomotieven, maar wij kunnen bijna alle locomotieven ombouwen naar digitaal. Ook voor kleine locomotieven hebben wij een oplossing.

Dit kan door inbouw van een losse decorder of door vervanging van de analoge printplaat door een digitale.

Voor de aansturing van digitale z-locomotieven zijn meestal aanpassingen nodig aan bijvoorbeeld de mobile-station en rails.

Heb je interesse? Neem dan contact op via het contactformulier, mail naar info@spoor-z.nl of kom langs op de beurs. Er is een demo-baan aanwezig is.

Reparatie

Naast het gangbaar maken van locomotieven, kunnen locomotieven ook ter reparatie worden aangeboden.

De haalbaarheid en de kosten worden vantevoren besproken.

Kwaliteit

Alle treinen die op de beurs staan zijn door mij nagekeken. Indien nodig zijn ze schoongemaakt en voorzien van nieuwe speciale olie. Er is een testbaan aanwezig, zodat je kunt zien hoe alles rijdt. Er zijn dus geen onaangename verrassingen als je thuiskomt. Je kunt altijd contact met mij opnemen via het contactformulier of mailen via info@spoor-z.nl als je nog vragen hebt.